Stranice

srijeda, 19. studenoga 2014.

MILAN KUJUNDŽIĆ ZAHVALIO NA POTPORI HSP-u


Kandidat za predsjednika Republike Milan Kujundžić poručio je danas aktualnom predsjedniku Ivi Josipoviću kako samo on nema pravo poručivati ‘ne zna, ne može, neće’, jer u pet godina predsjedničkog mandata ništa nije napravio.
“Josipović pet godina ništa nije napravio i on nema moralno pravo takvo što reći, još manje kandidirati se za novog predsjednika Republike”, izjavio je Kujundžić na Josipovićevu ocjenu programa HDZ-ove kandidatkinje za predsjednicu države.
Kujundžić, koji za Josipovića kaže da je “predsjednik na odlasku”, ističe da hipotetski svatko, osim Josipovića, može reći ‘ne zna, ne može, neće’.
Samo on nema to pravo, jer je kao predsjednik dokazao da uistinu ne zna, ne može i nadasve neće, ocijenio je Kujundžić nakon sjednice Glavnog stana HSP-a, stranke koja ga podupire u pokušaju da osvoji mandat predsjednika države.
Kujundžić je zahvalio HSP-u, njegovim članovima, te hrvatskom narodu na “stalno rastućoj potpori”. “Stvara se klima, Hrvatska će za dva mjeseca imati drugog predsjednika”, kaže Kujundžić.
Za predsjednički program Grabar Kitarović kaže da ne zvuči loše, ali da će se kad krene kampanja vidjeti “ima li snage, vjerodostojnosti i slobode provesti ga”.
HSP podržava Kujundžića jer ga smatra istinskim kandidatom hrvatskog naroda, neovisnog od bilo kakvih interesnih skupina ili međunarodnih institucija, objasnio je predsjendik HSP-a Danijel Srb.
Profesor Kujundžić, kaže Srb, čitav je radni vijek svjedočio i profesionalnim djelovanjem i osobnim životom kako hrvatski domoljub treba djelovati kao običan građanin.
Stav je HSP-a da osoba koja će obnašati dužnost predsjednika Republike treba biti osoba iz hrvatskog naroda, posve neovisna o stranačkim, nestranačkim, institucionalnim interesima, jer jedino tako istinski može zastupati stvarne interese hrvatskog naroda i države, poručio je Srb.

HSP

Nema komentara:

Objavi komentar