Stranice

četvrtak, 27. studenoga 2014.

Održan izborni zbor za podružnicu Dugo Selo

U četvrtak, 27.11.2014. održan je izborni zbor gradske podružnice Dugo Selo. Za predsjednicu Podružnice jednoglasno je izabrana gđa Anđela Relković Paruž, dok su za potpredsjednike izabrani g. Stefan Novak i g. Mijo Svetec. Za tajnika podružnice izabran je g. Ivan Ursa, a za rizničarku gđa. Katarina Svetec. Za članove Izvršnog odbora izabrani su: g. Damir Paruž, g. Faik Poloni, g.Toni Foro i g. Darko Hnojčik.
Za predsjednika Nadzornog odbora izabran je g. Zvonko Žitnik, a za članove g. Berislav Bičanić i g.Zvonko Korov.
Izbornim zborom predsjedavao je član Glavnog stana HSP-a i predsjednik Županijskog vijeća Zagrebačke županije dr.sc Željko Širanović,, a zboru je nazočila članica Predsjedništva HSPa i glavna tajnica Hrvatske stranke prava gđa Mirela Bušljeta Felc, te predstavnici drugih podružnica s područja Zagrebačke županije.
U kraćem nastupnom govoru, gđa Paruž je istaknula svoje čvrsto uvjerenje kako se u Dugom Selu mogu napraviti veliki koraci u jačanju podružnice koja je ne tako davno, bila druga politička opcija u gradu naglasivši kako: "Postoji velika želja među članstvom da se podružnica u Dugom Selu ponovno podigne na boljim i zdravijim osnovama nego do sada, a svi zajedno ćemo upregnuti snage da se to i ostvari".
Novoizabranom vodstvu podružnice obratili su se prigodnim riječima glavna tajnica HSP-a gđa. Mirela Bušljeta Felc, te član Glavnog stana stranke i predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Zagrebačke županije gdin Željko Širanović dajući novo izabranom vodstvu podružnice punu podršku, naglasivši da će im uvijek biti na raspolaganju pri daljnjem djelovanju. Nakon radnog dijela sjednice, "gosti" iz Dugog Sela su za sve nazočne priredili bogatu zakusku uz razna pića.
Još jednom iskrene čestitke svima izabranima! Želimo im puno uspjeha u radu, a na dobrobit šire zajednice!

Bog i Hrvati!

FOTO by: Ivica Gašpar