Stranice

srijeda, 15. svibnja 2013.

Dr.sc. Željko Širanović i mr.sc. Ivan Šajković na gradilištu OŠ Klinča Sela



Dr.sc. Željko Širanović i  mr.sc. Ivan Šajković  na kratko su svratili u Općinu Klinča Sela kako bi osobno vidjeli kako napreduju radovi na izgradnji OŠ u Klinča Selima, koja je trebala biti gotova još u rujnu 2012. Na gradilištu su zatečena samo dva radnika, a slike dalje govore više od riječi.






Dr.sc. Željko Širanović i mr.sc. Ivan Šajković u radnom posjetu Pravašima Stupnika


Dr.sc. Željko Širanović i  mr.sc. Ivan Šajković  bili su danas kraćem radnom posjetu Podružnici HSP Stupnik, gdje ih je ugostio predsjednik podružnice mr.sc. Ivan Kučenjak dr.vet.med. i nositelj liste Hrvatske stranke prava za Općinsko vijeće Općine Stupnik. Tijekom razgovora s mr.sc. Ivanom Kučenjakom dogovorene su aktivnosti koje će se odraditi zadnja 24h prije izborne šutnje. 

Dr.sc. Željko Širanović i mr.sc. Ivan Šajković posjetili Visoku školu B. A. Krčelić u Zaprešiću


Nositelj liste Hrvatske stranke prava za skupštinu Zagrebačke županije i kandidat za župana dr.sc. Željko Širanović i kandidat za zamjenika župana mr.sc. Ivan Šajković, posjetili su danas Visoku poslovnu školu za poslovanje i upravljanje, s pravom javnosti Baltazar Adam Krčelić u Zaprešiću.
Pravaše je ugostio dekan Visoke poslovne škole prof.dr.sc. Vinko Morović. Gosti su sa svojim domaćinom razgovarali o problematici visokoškolskih institucija u Zagrebačkoj županiji, pri čemu su zaključili kako postoje veliki neiskorišteni potencijali sektora visokog obrazovanja na području Zagrebačke županije, kao i nedovoljnog vertikalnog i horizontalnog povezivanja samih visokoškolskih institucija sa zainteresiranim Županijskim institucijama, poduzetničkim centrima i komorama koje djeluju u Zagrebačkoj županiji, a koje bi trebale biti u funkciji pomoći gospodarstvenicima. Veliki dio gospodarstvenika i obrtnika nije pripremljen za tržišne utakmice koja ih očekuju nakon 1.srpnja, što je rezultat nedovoljne suradnje visokog školstva i gospodarstva. Na kraju je zaključeno kako na području Zagrebačke županije treba što prije pokrenuti i povećati suradnju visokog obrazovanja i gospodarstva, kako kroz uključivanje u cjeloživotno učenje, tako i na konkretnim projektima u koje će se uz gospodarstvenike uključivati nastavnici i studenti.


Poziv za podršku referendumu „Brak je jedino zajednica žene i muškarca“


Dr.sc. Željko Širanović nositelj liste HSP za Skupštinu Zagrebačke županije i kandidat za župana, zajedno s kandidatima za zamjenike župana mr.sc. Ivanom Šajkovićem i g Vladom Kljakom, kao i svim pravaški kandidati s liste za Skupštinu Zagrebačke županije pozivaju sve prijatelje, članove Hrvatske stranke prava i njihove obitelji s područja Zagrebačke županije da se pridruže akciji prikupljanja potpisa za raspisivanje referenduma „„Brak je jedino zajednica žene i muškarca“.