Stranice

utorak, 14. svibnja 2013.

Dr.sc. Željko Širanović sa suradnicima na promociji monografije Grad Ivanić-Grad



Kandidat Hrvatske stranke prava za dožupana Zagrebačke županije g. Vlado Kljak i članovi Podružnice HSP Ivanić Grad predvođeni nositeljem liste za grad Ivanić-Grad g. Ivica Kozjak, pozvali su nositelja Pravaške liste za županijsku skupštinu  i kandidata za župana Zagrebačke županije dr.sc. Željka Širanovića, i kandidata za zamjenika župana mr.sc. Ivana Šajkovića u radni posjet Podružnici Ivanić-Grad.

Nakon radnog dijela Pravaši Ivanić-Grada zajedno s gostima u Dom kulture Ivanić-Grad nazočili su promociji vrijedne i sveobuhvatne monografije „Grad Ivanić-Grad“.   





Kandidati Hrvatske stranke na sajmenom danu u Dugom Selu


Podružnica Hrvatske stranke prava Dugo Selo organizirala je 13.5.2013. druženje i predstavljanje na Dugoselskom sajmu, koji je najznačajnije okupljalište građana Dugog Sela i žitelja okolnih općina. Građanima su se predstavili kandidat za župana dr.sc. Željko Širanović i kandidati za zamjenike župana za Zagrebačku županiju mr.sc. Ivan Šajković i g. Vlado Kljak, te kandidat HSP-a za gradonačelnika Dugog Sela g. Damir Puž i g. Jozo Jurić kandidat za zamjenika gradonačelnika, te g. Nenad Sedlar kao nositelj liste HSP za grad Dugo Selo.
Uz nositelja HSP-ove liste za gradsko vijeće Dugog Sela bili s liste gđica. Ivana Tomljenović, gđa. Anđela Relković Paruž, te Karlo Tkalčević. Pravaški kandidati razgovarali su s mnogim građanima o jedinstvenom prijevoznom tarifnom sustavu i ostalim problemima.