Stranice

petak, 10. svibnja 2013.

Kandidat HSP za župana dr.sc. Željko Širanović sa suradnicima posjetio 11. međunarodni proljetni sajam u Velikoj Gorici

   
Kandidat Hrvatske stranke prava dr.sc. Željko Širanović sa suradnicima  kandidatima za zamjenike župana g. Vladom Kljakom i mr.sc. Ivanom Šajkovićem, posjetio je 11. Međunarodni proljetni sajam u Velikoj Gorici, na kojem su svoje proizvode istakli Velikogorički obtnici. U HSP-ovom timu bio je i kandidat za gradonačelnika Ivanić Grada, legendarni časnik HV umirovljeni pukovnik g.Ivica Kozjak. Na ovaj simboličan način HSP Zagrebačke županije promovira jednu od glavnih ideja izbornog programa a to je jače i bolje povezivanje gradova u sastavu Zagrebačke županije.

Tijekom ugodnog druženja pravaška delegacija razgovarala je sa obrtnicima Velike Gorice o problematici obrtništva u tom kraju.
U nastavku druženja s domaćinima iz velikogoričke podružnice g. Stjepanom Palčićem i g. Šimom Bačićem razgovaralo se o problematici vezanoj za Veliku Goricu i njen kraj.
Dr.sc. Željko Širanović posjetio je i prostorije naše podružnice gdje se zadržao u dužem i konstruktivnom razgovoru s predsjednikom g. Lucijanom Maslaćem, kandidatom HSP-a i HRASTA za gradonačelnika Velike Gorice.

Nema komentara:

Objavi komentar